padi duik opleidingen

Het padi systeem kent een aantal opeenvolgende basis opleidingen aangevuld met specialty cursussen. Deze opleidingen en cursussen worden over de hele wereld erkend. Bij Aquatic Explorers kun je terecht voor alle padi basis opleidingen en een groot aantal specialties.

Wil je graag iets nieuws leren of proberen zonder te moeten commiteren aan een volledige opleiding of cursus? Kijk dan eens bij de workshops.

Al een brevet via een andere organisatie?

Heb je al een brevet gehaald bij een andere organisatie dan is de kans groot dat deze erkend wordt door padi. Je duikbrevet is waarschijnlijk geldig als instapeis voor een padi vervolg opleidingen. Een padi duikbrevet geldt ook vaak als instapeis boor vervolg opleidingen bij de andere organisaties.

Bijvoorbeeld; Met je NOB 1*, of SSI open water, mag je gewoon deelnemen aan de padi advanced open water opleiding. Dit geld voor de meeste gangbare organisaties. Neem gerust contact op als je twijfelt over jouw duikbrevet!

basis opleidingen

padi open water opleiding

De padi open water cursus is de beginnerscursus waar je leert zelfstandig te duiken. Het is jouw ticket om overal in de wereld te gaan duiken. Tijdens deze cursus leer je samen met een buddie veilig zelfstandig te duiken. Er geldt een diepte beperking tot 18 meter.

padi advanced open water opleiding

Tijdens de padi advanced open water opleiding ga je je duik horizon verbreden gedurende 5 thema duiken . Als advanced open water duiker mag je duiken maken tot 30 meter en het geldt als instapeis voor verschillende specialties.

padi rescue opleiding

De padi rescue opleiding leert jou als duiker verder te kijken dan je eigen veiligheid. Je leert problemen te voorkomen en te beheersen in en buiten het water.

padi divemaster opleiding

Met padi divemaster opleiding zet je de eerste stap als duik professional. Gedurende een intensief programma word je klaar gestoomd om als gids of assistent tijdens opleidingen te werken.

specialty cursussen

Specialty cursussen zijn bedoelt om jou de mogelijkheid te geven je te verdiepen in een specifiek onderwerp. Na het succesvol afronden van de cursus word je gecertificeerd en krijg je een internationaal erkend brevet.

Hieronder een overzicht van de verschillende specialty cursussen waarvoor je terecht kunt bij Aquatic Explorers.

Bij Aquatic Explorers kun je terecht voor meer specialties dan hierboven genoemd. Ben je opzoek naar een specifieke andere specialty neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.