padi droogpak specialty

In Nederland is duiken met een droogpak ongekend populair en daar is een goede reden voor. Een droogpak houdt je namelijk veel langer warm dan een natpak.

Na je duik sta je minder te kou kleumen in de wind omdat je droog blijft. Daarmee wordt je duikseizoen in Nederland verlengt.

Zelf duik ik het hele jaar door in een droogpak, dus ook hartje winter in de vrieskou. Wil jij je duikseizoen verlengen? Dan is deze cursus zeker iets voor jou!

toelatingseisen

  • padi open water (of equivalent)
  • geen medische bezwaren of goedgekeurd door een arts

kosten

Deelname aan deze cursus kost: €125,-. Doet je buddy mee dan krijgen jullie beide 5% korting.

De prijs is inclusief:

  • studie materialen
  • instructeurskosten
  • certificeringskosten
  • fles en flesvullingen

Niet inbegrepen is:

  • doogpak huur en overige duik uitrusting
  • entree tot de duiklocatie(s)
  • vervoer

opzet van de cursus

Duiken met een droogpak is toch anders dan duiken met een natpak. Het is zeker aan te raden de droogpak specialty cursus te doen alvorens je besluit met een droogpak te gaan duiken.

Duiken met een droogpak brengt niet alleen nieuwe mogelijkheden met zich mee, maar helaas ook nieuwe uitdagingen. Gelukkig leer je tijdens de droogpak specialty cursus hoe je veilig kunt duiken met een droogpak. Er is aandacht voor de verschillende droogpakken en wat de specifieke eigenschappen zijn van elke soort droogpak. Je leert hoe je een droogpak gebruikt en onderhoudt.

De droogpak specialty is modulair opgebouwd en bestaat uit 3 delen.

theorie

Bij deze specialty hoort een beetje theorie, welke je thuis zelfstandig doorneemt. Je vragen en huiswerk worden vervolgens voor de beschutwater sessie besproken.

beschutwater

Duiken met een droogpak is toch even anders dan duiken met een natpak omdat er lucht in moet die geconroleerd moet worden. In het begin is het lastig om je balans te vinden. Daarom begin je in het beschutwater om eerst wat ervaring op te doen in een relaxte omgeving.

2 open water duiken

Vervolgens ga je tijdns 2 trainingsduiken je nieuwe kennis en vaardigheden in praktijk brengen. Je laat zien dat je alle vaardigheden beheerst en comfortabel kunt duiken met een droogpak.

vraag nu een vrijblijvend gesprek aan!

Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn begint iedere cursus met een vrijblijvend online oriƫntatiegesprek via Zoom. In dit gesprek kun jij je vragen stellen en kan ik een extra toelichting geven.

Na afloop van het gesprek heb jij een duidelijk beeld van de cursusopzet, de mogelijkheden en de prijs van de cursus. Uiteraard is het gesprek geheel vrijblijvend.

Boekingsformulier

Gebruik onderstaand formulier om jouw vrijblijvend orientatiegesprek aan te vragen. Na ontvangst van onderstaand formulier wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Geef het email waar we contact met je kunnen opnemen. Selecteer 1 of meerder onderwerpen waar je interesse in hebt. Gebruik de ctrl toetst om meerder opties te selecteren Geef een indicatie wanneer je beschikbaar bent voor het orientatiegesprek. Als je al specifieke vragen en/of opmerkingen hebt geef deze dan alvast aan.