workshops

prijzen:
  • v.a. € 75,- pp (dag deel)
  • v.a. € 100,- pp (dag)
exclusief:
  • lucht/gassen
  • uitrusting
  • entree
  • vervoer
  • eventuele bijkomende instructeurskosten
team grootte:

tot 3 personen

Workshops zijn de oplossing wanneer er geen cursus bestaat voor jouw wensen of certificering overbodig is. Een workshop kan geheel afgestemd worden op jouw wensen zonder extra verplichtingen als gevolg van cursus voorwaarden.

Jij bepaalt het doel en samen maken we een plan . Op deze manier haal jij het meeste uit je tijd.

Het boeken van een workshop is ideaal als je:

Wil je toch graag een internationaal erkend brevet? Kijk dan eens bij het cursus aanbod!

standaard workshops

Veel gevraagde workshops zijn gestandardiseerd en kunnen ook als zodanig geboekt worden. Uiteraard is ook hier alle mogelijkheid af te wijken en af te stemmen op jouw wensen.

vraag nu een vrijblijvend gesprek aan!

Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn begint iedere cursus met een vrijblijvend online oriƫntatiegesprek via Zoom. In dit gesprek kun jij je vragen stellen en kan ik een extra toelichting geven.

Na afloop van het gesprek heb jij een duidelijk beeld van de cursusopzet, de mogelijkheden en de prijs van de cursus. Uiteraard is het gesprek geheel vrijblijvend.

Aanvraag formulier

Gebruik onderstaand formulier om jouw vrijblijvend orientatiegesprek aan te vragen. Na ontvangst van onderstaand formulier wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Geef het email waar we contact met je kunnen opnemen. Selecteer 1 of meerder onderwerpen waar je interesse in hebt. Gebruik de ctrl toetst om meerder opties te selecteren Geef een indicatie wanneer je beschikbaar bent voor het orientatiegesprek. Als je al specifieke vragen en/of opmerkingen hebt geef deze dan alvast aan.