padi nachtduik specialty

prijs:

€ 199,- pp

inclusief:
  • studiematerialen
  • gebruik duiklamp
  • certificering
exclusief:
  • lucht/gassen
  • uitrusting
  • entree
  • vervoer
duur:

in overleg

team grootte:

maximaal 3

Duiken in het donker is een bijzondere ervaring. Een duikstek die je al honderd keren overdag gezien hebt ziet er opeens heel anders uit. Je komt leven tegen dat zich overdag schuil houdt.

Ook zie je alleen wat het licht van je duiklamp beschijnt. Dit maakt nachtduiken toch altijd net iets spannender dan een duik overdag.

Je leert technieken om in het donker te duiken. Zeker communicatie en navigatie zijn een stuk uitdagender in het donker.

Zo leer je hoe je effectief een duiklamp kunt gebruiken. Je gebruikt deze namelijk niet alleen om dingen te zien maar ook om met je buddy te communiceren. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het navigeren als het donker is.

toelatingseisen

  • 12 jaar of ouder
  • padi open water (of equivalent)
  • geen medische bezwaren of goedgekeurd door een arts

opzet van de cursus

De nachtduik specialty is modulair opgebouwd en bestaat uit 2 delen welke moeten worden afgerond:

theorie

Bij deze specialty hoort een beetje theorie, welke je thuis doorneemt. De huiswerk opgaven worden vervolgens voor de trainingsduiken besproken.

3 nachtduiken

Bij de nachtduik specialty horen 3 nachtduiken. Het doel van deze duiken is dat jij veilig kunt duiken als het donker is en dit comfortabel doet. Zo leer je optimaal gebruik te maken van je duiklamp om te communiceren en je instrumenten af te lezen.

vraag nu een vrijblijvend gesprek aan!

Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn begint iedere cursus met een vrijblijvend online oriƫntatiegesprek via Zoom. In dit gesprek kun jij je vragen stellen en kan ik een extra toelichting geven.

Na afloop van het gesprek heb jij een duidelijk beeld van de cursusopzet, de mogelijkheden en de prijs van de cursus. Uiteraard is het gesprek geheel vrijblijvend.

Boekingsformulier

Gebruik onderstaand formulier om jouw vrijblijvend orientatiegesprek aan te vragen. Na ontvangst van onderstaand formulier wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Geef het email waar we contact met je kunnen opnemen. Selecteer 1 of meerder onderwerpen waar je interesse in hebt. Gebruik de ctrl toetst om meerder opties te selecteren Geef een indicatie wanneer je beschikbaar bent voor het orientatiegesprek. Als je al specifieke vragen en/of opmerkingen hebt geef deze dan alvast aan.