prep workshop technisch duiken

Prijs:

€ 175,- pp

inclusief:
 • instructeurskosten
exclusief:
 • gassen
 • uitrusting
 • entree
 • vervoer
duur:

2 dagen

team grootte:

tot 3 personen

Een goede basis is belangrijk om deel te nemen aan een tec40, tec45 en/of tec50 cursus. Er is gedurende deze cursussen maar een beperkt ruimte om aan deze basis te werken.

Je moet dus bij aanvang een goed fundament hebben om op verder te bouwen. Dit betekent dat je een zeer goede controle moet hebben over je drijfvermogen, trim en vin techniek. Je moet “blindelings” je uitrusting kunnen bedienen.

Het doel van deze workshop is om samen met een instructeur te bepalen waar verbeterpunten zijn en hier vervolgens samen aan te werken.

instap eisen

 • padi advanced open water*
*) of gelijkwaardig van een andere organisatie

opzet van de cursus

 • orientatie

  De workshop begint met een (vrijblijvende) orientatiesessie. Daar maken we kort kennis met elkaar en bespreken we samen de doelen en planning.

 • sessie 1 - assessment

  De eerste dag begint met een assessment van de basisvaardigheden, zoals controle over het drijfvermogen, trim, vin technieken en zelfredzaamheid. Deze assessment wordt gefilmd en dient als beginsituatie.

  Tijdens de lunch analyseren we samen deze beelden en bepalen we samen de belangrijkste aandachtspunten en plan van aanpak.

  Na de lunch gaan we aan de slag met deze aandachtspunten. Ook hier maken we weer videobeelden om alles na te bespreken en de voortgang te evalueren.

 • sessie 2 - het platform

  Op de tweede dag ga je gedurende 2 à 3 duiken verder schaven aan jouw persoonlijke aandachtspunten. Ook nu maken we weer gebruik van videobeelden om zeer effectief feedback te geven. Aan het einde evalueren we de vooruitgang en waar nodig krijg je nog tips om zelf aan te werken. Uiteraard krijg je de onderwaterbeelden zodat je zelf nog eens terug kunt kijken.

Afhankelijk van jouw wensen is het mogelijk om enige tijd te plannen tussen de twee sessies. Dit geeft jou de tijd om te werken aan je aandachtspunten met je eigen buddy’s voor we starten met sessie 2

locaties

Duik locatie(s) word(en) in gezamelijk overleg bepaald. Het is aan te bevelen dat er redelijk tot goed zicht is en een oefen platform aanwezig.

vraag nu een vrijblijvend gesprek aan!

Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn begint iedere cursus met een vrijblijvend online oriëntatiegesprek via Zoom. In dit gesprek kun jij je vragen stellen en kan ik een extra toelichting geven.

Na afloop van het gesprek heb jij een duidelijk beeld van de cursusopzet, de mogelijkheden en de prijs van de cursus. Uiteraard is het gesprek geheel vrijblijvend.

Boekingsformulier

Gebruik onderstaand formulier om jouw vrijblijvend orientatiegesprek aan te vragen. Na ontvangst van onderstaand formulier wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Geef het email waar we contact met je kunnen opnemen. Selecteer 1 of meerder onderwerpen waar je interesse in hebt. Gebruik de ctrl toetst om meerder opties te selecteren Geef een indicatie wanneer je beschikbaar bent voor het orientatiegesprek. Als je al specifieke vragen en/of opmerkingen hebt geef deze dan alvast aan.