opleidingen voor technisch duiken

De meeste duikers duiken hun hele leven binnen de recreatieve limieten en halen daar alle voldoening uit. Echter, voor sommige lonkt er een wereld voorbij de no-stop tijden.

Wil ook jij je duikgrenzen verder verleggen en langer op diepte blijven? Dan is technisch duiken zeker iets voor jou!

Gedurende 3 opvolgende cursussen leer jij om op een veilige manier duiken te maken met verplichte decompressiestops. Afhankelijk van het niveau maak je daarbij gebruik van verschillende gassen om je decompressie te versnellen.

PREP WORKSHOP TECHNISCH DUIKEN

Om deel te nemen aan de tec40, tec45 en tec50 cursussen is een goede basis belangrijk. Er is maar beperkt ruimte om aan deze basis te werken. Het is belangrijk om bij aanvang een goed fundament te hebben om op verder te bouwen. Na deze workshop ben jij helemaal klaar voor je tec opleidingen.

TEC-40

Met de TEC40 cursus maak je de overstap van recreatief duiken naar technisch duiken. Je leert veilig duiken tot een maximumdiepte van 40 meter met een beperkte decompressie verplichting. Hierbij mag je gebruik maken van EANx tot 50% om extra conservatief te zijn.

TEC-45

Met de TEC45 cursus leer je veilig multi-stop decompressie duiken te maken tot een maximumdiepte van 45 meter. Hierbij mag je gebruik maken van één EANx mengsel tot 100% voor versnelde decompressie.

TEC-50

Met de TEC50 cursus leer je veilig complexe multi-stop decompressie duiken te maken tot een maximumdiepte van 50 meter. Hierbij mag je gebruik maken 2 verschillende EANx mengels tot 100% voor versnelde decompressie.

TEC-Pakket

Het TEC-pakket bestaat uit de tec40, tec45 en tec50 cursus. Dit pakket biedt de mogelijkheid om de verschillende cursussen efficiënt met elkaar te verbinden en een paar duiken samen te voegen.

TEC sidemount

Tijdens deze cursus leer je veilig technische duiken te maken in een sidemount configuratie. Voor deze cursus hoef je nog geen sidemount-duiker of tech-duiker te zijn.