Leren duiken op vakantie

Zie je het niet helemaal zitten om je cursus in de Nederlandse wateren te doen? Maar heb je ook geen zin om veel tijd in een klaslokaal of zwembad te zitten terwijl je op vakantie bent? Dan is de vakantie duikcursus ideaal voor jou! De vakantie cursus stelt je in staat de padi open water cursus op te delen in twee delen. Het eerst deel doe je in Nederland en dan rond je de cursus af op vakantie.

Deze constructie wordt vaak de referral cursus genoemd.

Referral duikcursus

De referral cursus is feitelijk een PADI Open Water duikcursus die opgedeeld is in 2 delen.

Deel 1 in Nederland

Deel 1 doe je in Nederland en dan zorg je dat de theorie en zwembad duiken al afgerond zijn voordat je op vakantie gaat. Hiermee maak je maximaal gebruik van je dure vakantie dagen en gun jij jezelf meer tijd om de vaardigheden onder de knie te krijgen.

Zeker als je moeite met klaren hebt of misschien een beetje angstig bent is het de moeite waard de cursus in Nederland te beginnen. Er zijn dan veel meer mogelijkheden om extra tijd te nemen zodat je goed voorbereid deel 2 kunt gaan doen.

Deel 2 op vakantie

Deel 2 omvat de 4 buitenwater duiken welke je in het buitenland doet. Dit betekent dat je al vanaf dag 1 kunt duiken op een mooie warme en tropische locatie. Door de tijd die je bespaart hebt door deel 1 in Nederland te doen heb je meer tijd om extra duikjes te maken. Of natuurlijk andere leuke vakantie dingen.

PADI is de grootste aanbieder van duikopleidingen in de wereld met duikscholen in meer dan 190 landen. Er is dus altijd wel een geschikte duikschool te vinden in ieder mooi vakantie land. Ongeacht of je binnen Europa blijft of op reis gaat naar nog exotische oorden.

Wij kunnen je altijd helpen met het kiezen van een geschikte duikschool in het buitenland.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op!

Wilt u graag een cursus boeken? Of graag wat meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op

U kunt ons bereiken door een email te sturen naar info@aquaticexplorers.nl