De droogpak specialty

In Nederland is duiken met een droogpak ongekend populair en daar is een goede reden voor. Een droogpak houd je namelijk veel langer warm dan een natpak. Ook sta je na de duik niet te kou kleumen in de wind omdat je droog blijft. Aan de andere kant bestaat wel de kans dat je het in de zomer te warm krijgt als je te lang in je droogpak op het droge staat.

Duiken met een droogpak is toch anders dan duiken met een natpak. Daarom is het zeker aan te raden de droogpak specialty cursus te doen alvorens je besluit met een droogpak te gaan duiken.

Duiken met een droogpak brengt wat nieuwe gevaren met zich mee, maar gelukkig leer je tijdens de droogpak specialty cursus hoe je veilig kunt duiken met een droogpak. Daarbij is er ook aandacht voor welke verschillende droogpakken er zijn en wat de specifieke eigenschappen zijn van elke soort droogpak. Ook leer je hoe je deze het beste kunt onderhouden.

Cursus opzet

instap eisen

De droogpak specialty bestaat uit 3 delen welke moeten worden afgerond:

theorie

Bij deze specialty hoort een beetje theorie, welke je thuis doorneemt. De huiswerk opgaven worden vervolgens voor de zwembad sessie besproken

zwembad

Duiken met een droogpak is toch even anders dan duiken met een natpak. Je zult merken dat het in het begin lastig is om je balans te vinden. Daarom begin je in het zwembad om eerst wat ervaring op te doen in een relaxte omgeving

buiten water

Bij de droogpak specialty horen ook 2 trainingsduiken. Tijdens deze duiken ga jij laten zien dat je alle vaardigheden beheerst en comfortabel kunt duiken met een droogpak.

Kosten

niet inbegrepen

  • droogpak
  • duik uitrusting
  • vervoer

3

?euro

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op

Wil je graag een droogpak specialty boeken? Of wil je nog wat extra informatie? Stuur ons gerust een mailtje en dan kunnen we samen kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Je kunt ons bereiken door te mailen naar info@aquaticexplorers.nl