Familie duikcursus

Zoek je naar een leuke activiteit voor het hele gezin? Of wil je graag je duikbrevet halen met het hele gezin? Aquatic Explorers heeft een leuke aanbieding speciaal voor gezinnen.

Leer duiken met het hele gezin

De familie duikcursus is speciaal bedoeld voor gezinnen. De cursus houdt meer rekening met (jonge) kinderen en zorgt voor een zeer kindvriendelijke leer omgeving. Gedurende de cursus zullen geen andere cursisten deelnemen aan de cursus waardoor er optimaal rekening gehouden kan worden met de kinderen.

De theorie kan bij u thuis of ergens anders gepland worden. Gedurende de theorie lessen zal er uiteraard weer rekening gehouden worden met het leer en denk-niveau van de kinderen. De PADI lesmethodieken zijn zo opgesteld dat deze ook geschikt zijn voor kinderen vanaf 10 jaar.

Ook gedurende de natte sessies in het zwembad of het buitenwater zal er uiteraard rekening gehouden worden met de kinderen. Er zal extra aandacht zijn voor de veiligheid en er zal ook uitgelegd worden welke speciale overwegingen er gelden voor duikende kinderen onder de 15 jaar.

Kinderen die jonger zijn dan 15 jaar worden gecertificeerd als een junior open water duiker. Zo gelden voor junior duikers andere diepte limieten om de veiligheid te garanderen. Op het moment dat ze ouder dan 15 jaar worden gaat deze automatisch over in een normaal open water certificaat.

Ben je benieuwd wat je allemaal leert tijdens je PADI Open Water duikcursus? Lees meer over onze PADI Open Water duikcursus.

Geïnteresseerd? Neem contact op met ons

Wilt u graag een cursus boeken? Of graag wat meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

U kunt ons bereiken door een email te sturen naar info@aquaticexplorers.nl