Combi deals

Bij Aquatic Explorers geloven we in goede service naar onze cursisten en waarderen we loyale studenten. Daarom bieden we speciale duikcursus pakketten aan om jou nog meer waar voor je geld te geven. Je kunt kiezen voor combi cursussen waarbij je meerdere cursussen boekt met korting. Of een van onze uitrusting deals waarbij je korting krijgt op je uitrusting als je deze samen met een cursus koopt.

Cursus combi deals

Open water cursus en advanced open water pakket

Wil jij graag goed voorbereid op vakantie en niet alleen maar de beginnersduikjes maken? Dan is de open water en advanced combi de oplossing voor jou. Je kunt dan met gerust hart op vakantie wetende dat je vaardigheden op peil zijn en je niet in het beginnersgroepje hoeft.

Door de open water cursus te combineren met de advanced open water cursus kun jij besparen op de kosten en krijg je nog een ervaringsduik gratis. Dat is dus in totaal 10 duiken.

Open Water cursus met nitrox upgrade

In veel plaatsen in de wereld wordt standaart met verrijkte lucht, oftewel Nitrox, gedoken. Zeker als je overweegt een duikvakantie te doen naar het Caribische gebied. Je kunt er nu voor kiezen je open water cursus te upgraden met een nitrox specialty. Waarbij jij goed voorbereid op vakantie gaat en nog eens bespaard op de cursus kosten

Dutch MSD voorbereidingspakket

Dit pakket is de beste voorbereiding op je Master Scuba diver certificaat. Dit pakket bevat de 5 meest waardevolle specialties om te duiken in de Nederlandse wateren.

Opleidingen met uitrusting combi deals

Cursus en masker

Een goed passend duikmasker is waarschijnlijk je meest waardevolle stukje uitrusting. Niets zo vervelend als een lekkend of vervelend zittend masker. Nu kun je er voor kiezen een masker bij je open water cursus te kopen.

Gedurende een van de theorie sessies krijg je de kans om verschillende maskers te passen om te kijken welke jou het beste passen. Vervolgens krijg je de kans om tijdens de zwembad sessies je masker uit te proberen. Blijkt het dan toch te lekken dan kun je altijd nog veranderen.

Bovenop deze uitprobeer service ontvang je ook nog eens 5% korting op de aanschafsprijs van het masker.

Op deze manier ben jij verzekerd van een goed passend masker en geloof maar dat je daar nog jaren plezier van gaat hebben.

Cursus en duikpak set

Een goed passend pak kan het verschil maken tussen het koud krijgen of heerlijk warm blijven. Tijdens je open water cursus krijg je een huurpak en ondanks dat dit van goede kwaliteit is bestaat er de kans dat dit niet goed past bij jouw lichaam.

Om jouw duikcursus zo comfortabel mogelijk te laten verlopen bieden wij je de optie om in je eigen duikpak de cursus af te ronden. De deal is dat jij een duikpakset (Pak, schoenen en handschoenen) mag uitkiezen. Je krijgt daar dan 50 euro korting op en wij bieden je een terug koop garantie*. Mocht je na de cursus toch niet blij zijn met het pak kopen wij het pak terug voor de helft van de prijs.

Op deze manier ben jij verzekerd van een goed passend pak, hoef je niet te duiken in een huurpak en dat allemaal voor een mooie prijs. Daarbij loop je geen risico mocht je toch besluiten dat je het pak niet wilt houden. Jij blij en wij blij met een tevreden cursist

* mits het pak nog in goede staat verkeerd

Geinteresseerd? Neem contact met ons op

Wil je graag je gebruik maken van een combi deal? Of wil je nog wat extra informatie? Stuur ons gerust een emailtje en dan kunnen we samen kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Je kunt ons bereiken door te mailen naar info@aquaticexplorers